Over ons


Sinds 1 januari 2012 zijn Siep en Wietske de pachters van MFC de Helling. Beide hebben ze ruimschoots hun sporen verdiend in de horecawereld. Siep heeft de koksopleiding succesvol afgerond en is vervolgens als kok aan de slag gegaan bij verschillende instellingen in Friesland. In 2001 was hij toe aan een nieuwe uitdaging en is toen aangenomen als nieuwe beheerder van De Mande in Nijland. Dit is een Multifunctioneel Centrum met o.a. een sportzaal en voetbalkantine. De Mande is bij velen ook bekend van “Aaipop”. In de Mande ontmoette hij zijn huidige vriendin Wietske.

Ook Wietske is bekend met horeca, al van jongs af aan had zij vele (bij)baantjes in de horeca. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de dorpswinkel van Nijland, is ze aan de slag gegaan bij de Mande. Hier heeft Wietske 14 jaar lang met veel plezier gewerkt, maar ook zij was toe aan een nieuwe uitdaging.


Samen besloten Siep en Wietske om naar Winsum te komen en hier de nieuwe beheerders van MFC de Helling te worden. Ze beheren de Helling nu al een paar jaar met veel plezier en hopen ook in de toekomst de samenwerking met verenigingen, instanties en bewoners van Winsum en omgeving voort te zetten.

Siep en Wietske staan altijd open voor ideeën van inwoners van Winsum. Het MFC is er tenslotte voor u! Dus mist u nog iets in het aanbod? Of heeft u een idee voor het organiseren van een markt of evenement? Laat het ons weten!

WhatsApp