Agenda


Ideeënbus

Wilt u een evenement organiseren of heeft u een ander goed idee voor de website?
Laat het ons weten!

Volg ons ook via:

Volg ons via Facebook Volg ons via twitter

Welkom bij MFC de Helling

Hier vindt u alle actuele informatie over MFC de Helling in Winsum Fr. U bent van harte welkom.

zondag 16 december as. optreden TRIBUTE TO THE CATSBAND aanvang 16.00 uur kaartverkoop in de Helling ( geen reserveringen ) kosten zijn in de vvk 21 euro per kaart . Tevens kunt u kaarten bestellen via www.tributetothecatsband.nl ( link kaarten bestellen )

 

 

 

Tribute To The Cats Band

 

 

 

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid.

Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

 

Inmiddels zijn we ruim 16 jaar en meer dan 600 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning.

De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band,  zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.

 

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend , in onder meer Next One,   Stampvast,  Left-site , Dutch ,  Dos-Chicos , en Fiësta:  Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, nieuweling Michel de Haan en Jan Veerman.

De ‘jonkies’ Cees Veerman en de andere nieuweling Larry Koning zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht , en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats ,  anno 2018 nog steeds los maakt.

 

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager,   Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen.” Met als hoogtepunt , het 15 jarig bestaan ( Maart 2017 )in een uitverkocht  AFAS-Live theater,

Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma , met vrijwel alle Cats-hits:

En nogmaals , het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier! 

 

Voor meer info:

kaarten zijn te oa. te bestellen via de volgende link:https://mgtickets.nl/v/677/

 

www.tributetothecatsband.nl

Lees verder